Nu sunt expert in astea, dar bateria telefonului isi pierde din capacitate daca de exemplu:il lasi toata noapte, peste limita daca e 100% tu il mai lasi inca cateva ore si nu il scoti, nu il inchide si tot deschide de tot de mai multe ori, si cand il pui la incarct lasa-l pana se incarca de tot nu il scoate inainte.
Peste tot unde este nevoie. Se fabrica in apropierea unor paduri si sunt cuptoare speciale si o anumita tehnologie de fabricare. Vad ca cineva ti-a dat un link.
Pai si mie mi se mai intampla asta probabil ca ai micro in pc sau laptop daca ai asigurate ca leai oprit sper ca te-am ajutat. (dai funda daca vrei nu oblig)
Leucocitele, prin structura şi particularitatile fiziologice, participa la fenomenul de aparare si regenerare din organism. Formarea acestora are loc in maduva osoasa, timus, bursa Fabricius si ficatul embrionar, precum si in organele limfoide secundare (splina, limfonodurile, tesuturile limfoide asociate mucoaselor), dupa care trec in sangele circulant si apoi in tesuturi. Durata vietii este de 8-13 zile pentru granulocite, iar pentru limfocite de 30 zile (2-3 luni pentru monocite). Din numarul total de leucocite existente in organism, numai 60-80% se gasesc in circulatie.
Acneea juvenila este cea mai intalnita forma de acnee si, dupa cum ii spune si numele, apare la tineri. Un studiu a aratat ca aproximativ 80% dintre tinerii cu varste cuprinse intre 12 si 20 de ani sufera de acnee. Aceasta apare datorita secretiei unei cantitati mari de hormoni de catre organism, in timp ce pielea isi schimba aspectul. Printre procesele care conduc la formarea acneei juvenile se numara acumularea de sebum, substanta grasa secretata de glandele sebacee ale pielii, hipersecretia de keratina si o proliferare bacteriana. Cumulate, acestea antreneaza inflamarea foliculilor de la nivelul pielii, dand posibilitatea formarii de comedoane, papulopustule, noduli (cunoscute sub numele de cosuri). Acneea apare mai ales in zonele cu mare concentratie de glande sebacee, cum ar fi pe fata, gat, piept si spate